La ce ne mai uităm?

Stai în casă și parcă ar mai merge un episod din serialul preferat sau poate un film. În această perioadă uteți să explorați în voie toate siteurile și platformele. Am venit cu câteva recomandări de filme care să facă statul în casă mai plăcut și cu adevărat relaxant.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Ea_(film)

  • All the Bright Places. Bazat pe romanul cel mai bine vândut la nivel internațional de Jennifer Niven, All The Bright Places spune povestea Violet Markey și Theodore Finch, care se întâlnesc și își schimbă viața reciproc pentru totdeauna. Aceștia frecventează același liceu din orașul fictiv Bartlett, Indiana, și se întâlnesc într-un mod neconvențional. Pe măsură ce se luptă cu cicatricile emoționale și fizice din trecutul lor, se reunesc printr-un proiect școlar, descoperind că și cele mai mici locuri și momente pot însemna ceva.

O temă proeminentă din acest film este cea a sănătății mintale. Epilogul filmului spune: „Acest film este dedicat celor care au fost afectați de probleme de sănătate mintală, sinucidere sau durere.

https://en.wikipedia.org/wiki/All_the_Bright_Places_(film)

  • The Truman Show. Este un film american SF de comedie din 1998  Filmul prezintă viața unui om care inițial nu este conștient că întreaga sa viață are loc în centrul unei emisiuni de televiziune urmărită de miliarde de oameni din întreaga lume. Truman devine suspicios de realitatea percepută și pornește într-o căutare de descoperire a adevărului despre viața sa.

https://ro.wikipedia.org/wiki/The_Truman_Show

  • La Vita e Bella. Este un film care te învață că este important să răzi chiar și în cele mai tragice momente.  Acțiune are loc în jurul anului 1940, în Italia. Roberto Benigni, regizorul peliculei, interpretează personajul principal, un chelner evreu pe nume Guido Orefice. Acest film este format din două povești diferite: prima începe ca o comedie romantică și în primele patruzeci și cinci minute vom vedea cum Guido încearcă să atragă atenția unei profesoare minunate, Dora. Acțiunea se mută 5 ani mai târziu când Guido si Dora apar împreună cu băiatul lor ani, Giosue. Acesta este momentul în care povestea romantică devine o tragedie. Toți evreii au fost mutați într-un lagăr de concentrare. În acest moment Guido transformă tragedia într-un joc elaborat. Pentru a-l proteja pe  Giosue de realitatea îngrozitoare.
  • Seeking a Friend for the End of the World este un film de comedie,SF din 2012. Un asterioid gigantic este în drum spre Pâmânt, iar încercările de a evita dezastrul au eşuat. În acelaşi timp, căsnicia lui Dodge , personajul principal, un vânzător de poliţe de asigurări, eşuează şi ea: atunci când află că sfârşitul lumii soseşte peste fix 21 de zile, soţia lui îl părăseşte pe loc. Vecina sa, Penny este o persoană expansivă, care nu a ținut cont niciodată de normele sociale. Cei doi se întâlnesc atunci când Penny îi aduce lui Dodge o scrisoare rătăcită de la Olivia, iubita lui din liceu și dragostea vieții lui.

În momentul în care o revoltă izbucnește în clădirea în care cei doi locuiesc, aceștia decid să evadeze împreună, dar cu destinații diferite: Penny pornește spre Anglia pentru a-și petrece ultimele zile cu familia, iar Dodge pleacă în căutarea Oliviei.
Călătorind împreună în mașina lui Penny, perspectivele lor asupra vieților lor personale, dar și asupra lumii în care trăiesc, par să se însenineze.

https://www.cinemagia.ro/filme/seeking-a-friend-for-the-end-of-the-world-487860/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *