Youth4Regions – Curaj pentru tinerii jurnaliști

Youth4Regions este un program creat de Comisia Europeană menit să familiarizeze atât pe studenții de la jurnalism, cât și pe tinerii jurnaliști, cu acțiunile Uniunii Europene la nivelul regiunilor.

Pentru a participa la acest program, concurenții sunt invitați să trimită un articol (400-1000 cuvinte) sau un reportaj (2-3 minute) în care să fie prezentat un proiect la alegere co-finanțat prin intermediul Fondului European de Dezvoltare Regională (inclusiv Interreg) sau prin Fondul de Coeziune. Termenul limită pentru trimiterea proiectelor este 13 iulie 2020.

Premiul constă într-o invitație la Bruxelles pentru a participa la Programul Youth4Regions pe perioada desfășurării Săptămânii Europene a Regiunilor. Evenimentul este programat în perioada 11-16 octombrie, în care câștigătorii vor primi gratuități la transport și cazare, acoperite de Comisia Europeană.

Informații suplimentare, inclusiv formularul de înscriere și condițiile de participare se pot găsi accesând site-ul: https://ec.europa.eu/regional_policy/en/policy/communication/youth4regions

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *