„Doar muzica mă poate calma, prin ea mă descarc.”

Gabi Chirea, un interpret și compozitor de muzică rap, născut și crescut in Satul Mare. O persoană care transmite multe prin muzica sa, un om „Realist”, după cum îi spune și numele de scenă. Gabi S. Realist este aceea persoană care încearcă să vindece și să trezească la realitate câți mai mulți oameni, aceea persoana care te inspiră.

A.M: Cum era Gabi S. în copilărie?

Gabi S: În copilărie eram un băiat destul de simplu până la vârsta de 13-14 ani, atunci am luat-o pe drumuri greșite și eram atât de încăpățânat încât nimeni nu a reușit să mă aducă pe drumul cel bun, nu aveam răbdare și respect față de nimeni, mi-am pus în cap că vreau să mă știe tot orașul, asta însemnând să mă bat și să fac bani ilegal si alte tâmpenii.

A.M: Cum ți-ai descoperit pasiunea pentru muzică?

Gabi S: Pasiunea pentru muzică a fost mereu, doar că eram prea ocupat cu alte lucruri care îmi păreau mai interesante pe atunci, plus ca înainte nici nu era vorba de rap, făceam muzica pop, am luat chiar și ore de canto din banii făcuți ilegal, iar după câțiva ani am început să fac muzica rap.

A.M: De ce ai ales să te exprimi prin muzică?

Gabi S: Deoarece doar muzica mă poate calma, prin ea mă descarc și în același timpîncerc să deschid ochii și celor care azi la fel ca mine o iau pe drumuri greșite.

A.M: Au avut vreun rol în formarea ta oamenii pe care îi admiri sau îi admirai în adolescență?

Gabi S: Nu prea sunt oameni pe care îi admiri sau ii admiram, sincer. Consider că m-am format mai mult de unul singur.

A.M: Spune-mi despre familia ta. Te-a înțeles atunci când ai ales muzica?

Gabi S: În legătură cu familia încerc să o țin cât mai departe de viața asta online, iar de susținut de m-a susținut nu pot să spun că nu, dar când e vorba de un vis ești singur, pană aproape de linia de finish, atunci apar și susținătorii.

A.M: Numele de „Realist” face referire la ceea ce transmiți prin muzica ta?

Gabi S: Da, face referire la ceea ce transmit prin muzică, dar și la ceea ce sunt eu.

A.M Prima ta piesa urcata pe YouTube intitulată „Vise” a fost inspirată din viața ta personală?

Gabi S: Piesa vise a fost inspirata din viața mea personală, fel și celelalte piese.

Gabi S: Cel mai mândru sunt de piesa ‘Suflet defect’.

AM: De care dintre piesele tale ești cel mai mândru?

A.M: Ai două colaborări încărcate pe YouTube, una cu Amani Henry si cealaltă cu Kobra. Cum definești aceste două colaborări? Ce ți-au transmis acești doi oameni și ce te-au învățat prin colaborarea cu ei?

Gabi S: Amani Henry este o fata foarte talentata ne-am cunoscut la studio , chiar aveam sesiune și ea chiar termina și mi-am spus in gând că trebuie să fac o piesa cu ea neapărat și după 2 săptămâni a apărut piesa „Liniștea”, iar Kobra este un prieten foarte bun , el încă trăiește viața asta de cartier si cu care voi mai avea o piesa cât de curând.

A.M: Urmează si alte colaborări?

Gabi S: Colaborări momentan nu urmează pentru că abia am timp pentru piesele mele.

A.M: Ai vrea ca pe viitor sa colaborezi cu artiști români, precum DMC?

Gabi S: Nu știu de ce toata lumea îmi spune să fac piesă cu DMC sincer , avem cu totul alt stilde muzică plus că eu nu prea mai vreau să fac piese triste cred că am c-am spus totul și în piesele de dragoste și în cele de viață, în schimb vreau să fac piese happy asta e ținta mea.

A.M: Ai postat pe o rețea de socializare acum de curând ca urmează o piesă nouă. Ne poți dezvălui ceva despre melodie?

Gabi S: Piesa noua este o piesă în care cu siguranță se va regăsi toată lumea , pentru că cu toțiiam avut momente mai puțin bune și am fost jos și nu a fost nimeni lângă noi să ne ridice sau măcar cu o vorba buna.

A.M: Iar la final poți da un sfat pentru adolescenții de astăzi și nu numai?

Gabi S: Un singur sfat am de dat, trăiești azi că mâine nu știi ce va fi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *