SELLY DĂ ÎN JUDECATĂ POSTUL ROMÂNIA TV

Vloggerul Selly a anunțat, luni seară, într-un vlog pe YouTube, că va da în judecată România TV, după ce televiziunea l-a acuzat că ar fi primit bani de la PSD pentru o promova formațiunea politică.

Totul a început acum o săptămână când Selly a făcut o farsă jurnaliștilor și a demonstrat publicului cât de ușor este manipulat și dezinformat. El și-a editat un videoclip cu mașina lui ca să pară că a fost implicat într-un accident iar toată presa a prealuat falsul accident al vloggerului.

„Toată filmarea este 100% fake, mașina este de fapt un model 3D. Am făcut-o doar ca să demonstrez cât de ușor este să dezinformezi și să vă arăt că nu tot ce este la televizor este adevărat.”

Burtierele România TV cu Selly au fost punctul de plecare al farsei.

Selly a fost subiect pentru câteva materiale de pe România TV, difuzate în luna august. Într-una dintre emisiuni, România TV titra, de exemplu: „Prezentator TV, împușcat de milionarul Selly” „Urlete in casa lui Selly, picioare in gura”, „Selly si Dorian Popa, scandal de proportii”.

România TV a început, în ediția de sâmbătă, să titreze subiecte de genul: „Selly este acuzat de consum de droguri”, unde au arătat un clipuleț de pe YouTube cu o melodie pe fundal despre droguri, care nu îi aparține vlogger-ului, dar au făcut în așa fel încât să pară că este a lui și l-au acuzat că ar fi primit 50.000 de euro de la PSD pentru a promova formațiunea politică, motiv pentru care vloggerul neagă acuzațiile și amenință canalul de stiri cu judecata. „Nu pot permite ca numele meu să fie tăvălit în tot felul de asocieri politice care nu s-au întâmplat niciodată” a transmis acesta în ultimul său vlog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *