ROSE- Sprijin pentru Studenți, „Pro-educație, Pro-media”

    

  În toamna anului trecut, Universitatea din Craiova  a dat startul activităților din cadrul Proiectului ROSE-2020. Studenții s-au bucurat și se bucură de activități de  familiarizare  cu cerințele actuale de pe piața muncii. Pe parcursul întregului an universitar, se organizează online vizite de studiu, activități de socializare și de lucru în echipă, în contextul lărgirii orizontului personal de educație, cultură și cunoaștere. 

ROSE, Sprijin pentru Studenți, „Pro-educație, Pro-media” este un proiect finanțat de Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare. Printre activitățile desfășurate  se regăsesc „Mecanismele percepției vizuale în analiza fotografiei”, ,,Inovații în antreprenoriat în situații de criză”, ,,Impactul pandemiei Covid-19 asupra vieții socio-educaționale și mass-media”.

      Georgiana Stănescu, managerul proiectului a declarat că: ,, Proiectul ” Pro-educație, Pro-media” are ca scop principal realizarea obiectivului general al programului ROSE, de creștere a gradului de retenție a studenților, în primul an de studiu și menținerea lor în cadrul educațional. Tinerii vor fi ajutați să facă tranziția de la universitate, la o carieră activă(…)”. .
  ,,Activitățile din cadrul proiectului au fost gândite cu ajutorul experților în Științele Educației”.

   Conform aceleiași surse,  studenții incluși în proiect vor primi în curând  tablete:

,, Licitația s-a încheiat, urmează să fie distribuite”.

  Elena- Lucia Pîrvu

                                                                                      

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *