Oameni de succes la întâlnire cu studenţii craioveni

Pe 20 mai 2021, a debutat seria de evenimente online „Succese Smart”, organizate de Centrul de resurse şi asistenţă în învăţare şi formare (CRAIF) și dedicate oamenilor din diverse domenii, experţi în succes care își spun povestea. Primul invitat a fost Radu Zlatian, director al companiei Softronic, specializată în producția și modernizarea locomotivelor din România. Acesta ne-a vorbit despre cum a făcut să reuşească.

    Toţi cei care vor să lucreze la dezvoltare şi cercetare trebuie să aibă abilităţile şi cunoştinţele necesare urmând traininguri specifice. De-a lungul perioadei de fabricare, de control, de operare, este puţin probabil să ajungi la performanţele la care vrei fără să ai cunoştinţe. Societatea este ȋn continuă schimbare şi de aceea trebuie să ȋnvăţăm ȋn permanenţă, ne povesteşte Radu Zlatian.

    “Este foarte important să fii cel mai bun, iar asta înseamnă să vă definiţi foarte clar profesiunea, să vă definiţi acea bucăţică din care să deveniţi specialist şi cu timpul să deveniţi experţi. Expert înseamnă că eşti la un nivel de cunoştinţe de expertiză foarte înalt, eşti recunoscut ca atare, iar fiind recunoscut ca atare desigur că ţi se deschid foarte multe oportunităţi. Când zic asta mă refer şi la ceea ce înseamnă satisfacţia profesiunii, dar şi ceea ce înseamnă până la urmă venituri. Vreau să vă spun clar, oamenii care cunosc treaba sunt şi bine plătiţi.”

    La acest eveniment au participat aproape 60 de persoane, atât studenţi, cât şi profesori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *