Proiectul Rose, de mare ajutor pentru studenți

Învățământul online a fost o provocare pentru toată lumea, de la profesori, la studenți. Astfel, pe lângă activitățile interesante la care studenții au putut participa in cadrul proiectului „Rose” aceștia au primit și tablete ca recompensa. Tabletele au putut fi folosite de toată lumea, iar cei care nu dispuneau de resurse financiare au primit o șansă și au avut ocazia să folosească aceste instrumente pentru a studia online mult mai ușor cursurile din cadrul facultăților unde învață.

Vorbind cu mai mulți studenți, am aflat ca tabletele primite au fost de mare ajutor. Adrian, student în anul 1 la Jurnalism spune că orele online făcute pe telefonul mobil erau incomode din cauza ecranului mic al mobilului, iar tableta a fost un ajutor pentru acesta.

Pandemia a adus digitalizarea învățământului din țară, iar Universitatea din Craiova a fost una dintre cele mai pregătite instituții, deoarece conducerea era pregătită pentru trecerea la online, folosind platforme pentru cursuri încă de acum câțiva ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *