„Eu studiam la Facultatea de Construcții, dar mă atrăgea lumea asta din lumina reflectoarelor”

Andreea Stravoiu,  a studiat la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Transilvania din Brașov. Chiar dacă a urmat această Facultate nu a continuat cu domeniul construcțiilor așa că s-a îndreptat spre ceea ce își dorea cu adevărat și a ales televiziunea. A devenit cunoscută publicului după ce a participat la „Bravo, ai stil”, o emisiune  dedicată modei difuzată pe Kanal D.  Andreea este foarte mândră de toate alegerile pe care le-a facut până acum. Cea mai mare reușită a sa este aceea că face parte din proiectul Roventura.

Cosmina Băluță: Care era visul tău să devii când  vei crește ?

Andreea Stravoiu: Când eram mică visam să devin fotomodel. Mă uităm în continuu pe programele cu prezentări de modă, exersăm acasă, îmi făceam podium și îi puneam pe părinții mei să se uite cum defilez.

„Abia prin anul IV, îmi amintesc, că am început să lucrez la o televiziune locală și am fost fascinată”

C.B.:S-a îndeplinit acel vis de a fi fotomodel sau te-ai îndreptat spre altceva?

A.S.: Mi-am îdeplininit visul, încă din timpul liceului când am început să lucrez cu o agenție de modele și am continuat până în ziua de astăzi. Nu mi-am dorit să fac performanța în acest domeniu, pentru că în clasa a XII-a m-am hotărât să urmez Facultatea de Construcții și m-am concentrat pe studiu. Abia prin anul IV, îmi amintesc, că am început să lucrez la o televiziune locală și am fost fascinată. Motiv pentru care am ales televiziunea!

C.B.: Care este drumul pe care ai ales să mergi?

A.S.: Pot spune că am ales zona, modeling, televiziune cu toate că am fost foarte încantată să mă fac inginer de drumuri. Da!

„Eu studiam la Facultatea de Construcții, dar mă atrăgea lumea asta din lumina reflelectoarelor”

C.B.: Ce te-a determinat să faci acestă alegere?

A.S.: Eu studiam la Facultatea de Construcții, dar mă atrăgea lumea asta din lumina reflelectoarelor. Mergeam la o mulțime de prezentări de modă, colaborăm cu ateliere de haine, eram imaginea unui salon din Brașov, iar când am aflat de emisiunea “Bravo, ai stil” am decis să renunț total la domeniul construcțiilor! Când  m-am înscris la concurs, terminasem facultatea și lucrăm la o firma în domeniul construcțiilor de drumuri!

„Eram dezamăgită și credeam că eu niciodată nu o să reușesc să am postul pe care mi-l doresc”

C.B.:Ești fericită și multumită cu ceea ce te ocupi acum?

A.S.: Sunt foarte fericită cu ceea ce mă ocup. Au fost momente când eram dezamăgită și credeam că eu niciodată nu o să reușesc să am postul pe care mi-l doresc. Mergeam la casting uri și eram dezamăgită că nu eram acceptată! Acum îmi spun tot timpul: ce bine că nu m-au acceptat acolo pentru că acum nu aveam ocazia să fac parte din proiectul „Roventura.”

C.B.:Dacă ai putea da timpul înapoi ai schimba ceva?

A.S.: Nu aș da timpul înapoi și nu aș schimba nimic, cu toate că mă gândesc că poate am făcut degeaba un lucru sau că la un moment dat am pierdut timpul. Dar pentru ceea ce fac acum și cum sunt eu ca persoană sunt foarte mândra de toate alegerile pe care le-am făcut! Toate au contribuit la evoluția mea!

Cosmina Băluță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *