Omul din spatele ecranului

Născută la Craiova, absolventă a Liceului Teoretic „Tudor Arghezi” din Craiova, Corina-Maria Gheorghe este o tânără studentă în anul II la Jurnalism. Am cunoscut-o anul trecut, la cursurile online. De la început chipul ei îmi transmitea o oarecare timiditate și nesiguranță, dar acum că am avut ocazia să o observ îndeaproape văd că este un om a cărui frumusețe fizică reflectă multă căldură interioară, sinceritate, generozitate și, nu în ultimul rând, îngăduință. Zilele trecute am urmărit-o la filmări și i-am citit sensibilitatea, perseverența, dar și dorința de a trece peste toate barierele emoționale.

Înăltuță, subțirică, cu o vestimentație veselă și lejeră se afișa în fața ecranului gol care la început nu-i spunea nimic. Mai mult, cred că o crispa, o bloca. Treptat, ascultând cuvintele îndrumătorilor, a prins curaj și a intrat în pielea unui prezentator de televiziune. Camerele îi luminau chipul acela aproape perfect, ochii aceia migdalați, bine conturați, sprâncenele arcuite și negre, părul mediu, blond, spiralat. După câteva minute, înregistrarea s-a încheiat. Zâmbetul sincer i-a reapărut, a răsuflat ușurată și le-a muțumit celor ce au încurajat-o.

Și la radio s-a descurcat foarte bine! Dinamismul ei, veselia mi-au dat impresia că mă aflu în fața unui adevărat crainic de radio. Întrebată de mine cum s-ar autocaracteriza, Corina a mărturisit că este o persoană curioasă, aflată mereu în căutarea noului, dinamică, sensibilă, chiar dacă uneori nu o arată. Este mândră de ceea ce face și de ceea ce a făcut.

Bianca-Georgiana Pîrjol, colega Corinei, îi apreciază sârguința, bunul-simț și inteligența: ,, Pe Corina am întâlnit-o fizic o singură dată, în rest, am cunoscut-o în limitele online-ului. Chiar și așa, am reușit să îmi formez o părere bună despre ea. Din punctul meu de vedere, este o persoana sârguincioasă, cu foarte mult bun simț și sensibilă.

Oricum ar fi, Corina este colega noastră cu privire duioasă, admirabilă pentru omenescul personalității ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *