O nouă organizație pentru studenții basarabeni din Constanța

CTB este Comunitatea Tinerilor Basarabeni din Constanța, înființată la 1 iunie, care oferă suport elevilor și studenților basarabeni care doresc să își facă studiile în Constanța.

Inițiatorul organizației și student la Facultatea de Istorie și Științe Politice din cadrul Universității ,,Ovidius” din Constanța, Vasile Cataraga spune că sunt la început de cale și dornici să-i ajute pe viitori studenți. Scopul principal al CTB Constanța pornește de la conceptul de solidaritate și de la dorința de-a participa activ la actul educațional, social și cultural.

,,Ceea ce ne-a motivat să ne adunăm forțele împreună a fost dorința imensă de a face ca vocea tinerilor să fie auzită și să se simtă cu adevărat reprezentați. Fiind abia la început, e nevoie de aportul fiecăruia dintre noi pentru a crea o ambianță în care tinerii basarabeni din Constanța să se simtă ca acasă”.

Chiar studenții basarabeni se pot implica la organizarea evenimentelor şi a diferitelor acţiuni. ,,Suntem o gașcă de tineri visători și energici, mereu de partea adevărului. Împreună vom ajuta cu drag bobocii, vom promova educația în rândul tinerilor și vom primi în această familie toți doritorii plini de energie și omenie”, spune Aurica Versteac, studentă la Facultate de Științe Economice din cadrul Universității ,,Ovidius” din Constanța.

Organizația anunță că recrutarea noilor membri va avea loc o dată cu începerea noului an universitar și îi îndeamnă pe toți doritorii de a face parte din echipă să nu ezite să-i caute să li se alăture.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *