Polonia, mai aproape de studenții din Craiova

În fiecare joi, timp de două ore, de la 16:00 la 18:00,  vor avea loc cursuri de limbă polonă la Centrul de Limbă și Cultură Poloneză, Biblioteca Universității din Cartierul Lăpuș.

Prin  seri culturale de film, poezie, muzică și bucătărie poloneză precum și diferite expoziții studenții vor putea înțelege mai bine limba și cultura poloneză.
           De ce ar participa studenții la aceste cursuri, este simplu. În primul rând, pentru cei interesați, care vor să cunoască mai îndeaproape  Polonia și pentru că le va folosi în cazul în care pleacă în această țară cu bursă. Cum va decurge cursul și cum vor veni studenții? La aceste întrebări răspunde Magda Filary , lector: „Cursul a început săptămâna trecută și a atras un număr mare de studenți dornici să învețe limba polonă și să afle mai multe despre istoria, literatura și cultura poloneză. 
           În timpul cursului, studenții învață limba polonă, dar au și posibilitatea de a viziona filme despre geografia, cultura, istoria Poloniei, precum și de a primi informații cu privire la bursele oferite de Universitățile din Polonia.
            Pe lângă cunoștințele căpătate, studenții vor primi un atestat de limbă polonă. 
Simona TOMA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *