SintecMedia sprijină din nou studenții craioveni

În Departamentul de Calculatoare și Tehnologia Informației al Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică (ACE) din Craiova, a avut loc, la începutul naului universitar, inaugurarea unui nou laborator, „Tehnologia informației”.

Acum laboratorul are 18 calculatoare moderne. SintecMedia a renovat, mobilat și dotat acest laborator. „Sper că studenții vor învăța cu plăcere în acest laborator, pentru că, în comparaţie cu alte vremuri, acest laborator și alte care mai sunt aici, trebuie considerate ca  niște avantaje pentru ei”, a spus Adrian Chelaru, reprezentant al firmei SintecMedia. Decanul facultății a fost foarte mulțumit de rezultatul final. „Este vorba și despre tehnica din dotare și vorbesc de tehnică de calcul, de programe, de plăcuțe, de dezvoltare. Toate vor fi utile pentru studenți”, a afirmat Dan Selișteanu. Studenții se bucură și ei de noile calculatoare mult mai eficiente: „Este un pas înainte pentru a-i ajuta pe studenți să învețe mult mai bine și să se simtă cât mai comozi la facultate, să lucreze într-un mediu plăcut”, a mărturisit Florina Besnea, președintele organizației studenților ACE.

Luiza Feroiu

About luiza.feroiu

Sunt studentă la Jurnalism din 2015. Pasiunea mea este fotografia. Îmi expun munca pe pagina de Facebook, Luiza Feroiu Photo. Lucrez la revista specializării noastre din vara lui 2016. Cel mai mult îmi place să scriu articole pe teme psihologice.

View all posts by luiza.feroiu →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *