Prin lumea gamer-ilor

Un gamer este o persoană care este pasionată de jocurile video. Am vrut să îi cunosc și să văd ce mai e la modă în această perioadă. Nu am găsit un  loc mai bun decât Automatica. Să dăm  START GAME și  să vedem ce au răspuns.

 

  1. Cât timp petreci în universul jocurilor video?
  2. Care sunt jocurile pe care le-ai jucat sau încă le joci?
  3. Dacă de mâine ai putea să creezi un joc video, cum ar arăta?

 

 Emanuel Adrian Ștefan (Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică, Automatică și Informatică Aplicată, I):
  1. Patru, cinci ore pe zi.
  2. În general mă joc Counter- Strike: Global Offensive, League of Legends și recent m-am apucat de The Witcher 3: Wild Hunt, care e un joc foarte captivant din cauza campaniei. E puțin grea. E mai dificilă decât celelalte jocuri, ceea ce îl face să fie mult mai interesant și are o grafică mult mai bună, deși este puțin vechi. E în topul meu de jocuri.
  3. Aș crea un MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) în care să pot să fac eu caracterul exact așa cum mi-aș dori, cu puteri. Aș compara universul Marvel și DC Universe și aș face un MMOPRPG din astea două.
 Dorian Ștefan Tomița (Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică, Ingineria Sistemelor Multimedia(ISM), I):
  1. În timpul săptămânii, în jur de 3 ore, și în weekend mai am și zile în care n-am ce face și mă joc și 8 ore și 6 ore, dar în medie pe săptămână să fie 4 ore cam așa. Uneori nu am încotro și trebuie să mai și învăț.
  2. La viața mea, m-am jucat multe jocuri încât pe unele le-am uitat și eu, dar în principiu acum mă joc Counter- Strike: Global Offensive, Dishonored 1- pentru că vreau să mă apuc și de 2 și nu știu povestea de la 1, ca să mă apuc și Celeste.
  3. Aș vrea să creez un platformer. În principiu pentru că îmi place conceptul-  jocurile care implică săritul de pe o platformă pe alta, obstacole, dexteritate și reflex sau chiar și shootere pentru că îmi place foarte mult Counter Strike și aș vrea să fac tot ceva de genul.
Denis Florin Ruican (Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică, ISM, I):
  1. Acum, cam 3-4 ore pe zi.
  2. În ultima perioadă joc din ce în ce mai des LoL (League of Legends), WoW (World of  Warcraft), CSGOLD, din când în când și mai demult am jucat și Minecraft, Metin2 și altele. League of Legends este preferatul meu pentru că este un joc competitiv care îți dezvoltă simțul ăsta competitiv și socializezi cu mai mulți oameni.
  3. Un open-world, gen World of Warcraft, în care îți evoluezi pur și simplu caracterul de la zero și ajunge din ce în ce mai puternic și are un storyline în spate. Ceva de genul ăsta.
Mihai Ion Ștefan (Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică, ISM, I):
  1. În momentul ăsta, poate câteva ore pe săptămână. În urmă cu un an și ceva, posibil, undeva la 5-6 ore pe zi. Cam ăsta a fost nivelul. Devenisem foarte dependent de el (WoW) și era foarte mișto. Chiar intrasem în pielea personajului și mă simțeam foarte bine când mă jucam.
  2. World of Warcraft (WoW), în principal. Am mai jucat puțin LoL și Skyrim, foarte mult Skyrim, cam atât, dar în trecut am jucat o grămadă de jocuri, pe lângă Metin2. M-am axat pe World of Warcarft cel mai mult.
  3. Vreau să creez un joc de virtual reality. În principal, să fie ceva foarte realist, dar care să aibă niște…, să le numesc erori, lăsate acolo intenționat, ca oamenii să poată să facă exploit de ele și cam pe asta să se bazeze jocul. Cu cât ești mai inteligent, urci din ce în ce mai mult în joc, ca la final să descoperi că este de fapt o altă poveste, ceva gen Matrix.
 Andrei Tăutu (Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică,  Mecatronică și Robotică, I):
  1. Cinci, șase, șapte sau opt ore. Depinde de zi.
  2. LoL (League of Legends), Wolfenstein, DOOM, Fallout 4. E o listă lungă. Sunt foarte multe, o varietate. Îmi ocup timpul cu ceva și e amuzant și cunoști persoane noi.
  3. Nu știu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *