Dear John (2010)

          Dear John (2010) este un film romantic, regizat de Lasse Hallstrom. El este inspirat din romanul cu acelaşi nume, scris de celebrul Nicholas Sparks. Filmul îi are ca protagoniști pe John Tyree (Channing Tatum) și Savannah (Amanda Seyfried).

          Cei doi se cunosc întâmplător, când John era acasă în permisie. Nu a durat mult până să se îndrăgostească nebunește, dar cum lucrurile frumoase durează puțin, permisia lui John s-a încheiat și a trebuit să plece la război. O perioadă lungă de timp au păstrat legătura prin scrisori – de aici și numele filmului. Dar problemele între cei doi încep să apără în momentul în care John hotărăște să se înroleze pentru încă doi ani. După o perioadă de tăcere, acesta primește într-un final o scrisoare în care Savannah îl anunță că multe lucruri s-au schimbat, iar ea acum s-a logodit cu altcineva. 
         Încercând să treacă peste, John se afundă în muncă și este rănit la datorie. Astfel este trimis acasă, dar nici acolo lucrurile nu merg bine, tatăl lui este pe moarte, iar marea lui iubire s-a căsătorit cu altcineva.         Filmul este o frumoasă poveste de dragoste, care ne arată cum trecerea anilor poate schimba sau nu iubirea dintre doi oameni. Urmăriți filmul să vedeți dacă într-adevăr dragostea adevărată este veșnică și că nu toate lucrurile sunt așa cum par.

de Claudia Pătraşcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *