Admitere 2012 la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative

        Înscrierile la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative au început de pe 16 iulie şi vor continua până pe 23 iulie. Admiterea la cele două specializări ale facultăţii se va face diferit.
        La specializarea Drept admiterea pentru locurile de la buget  se face prin susţinerea unei probe scrise la Limba Română, iar pentru locurile la taxă pe bază de dosar, media de admitere fiind cea de la examenul de bacalaureat.
Anul acesta cifra de şcolarizare este de 163 de locuri la buget şi 208 locuri la taxă (108 la zi şi 100 la frecvenţă redusă).
         La specializarea Ştiinţe Administrative admiterea pentru locurile de la buget şi de la taxă se face doar pe bază de dosar, contând 100% media de la bacalaureat. Cifra de şcolarizare este de 37 de locuri la buget şi 43 de locuri la taxă, pentru Administraţie publică, iar pentru Asistenţă managerială şi secretariat sunt rezervate 15 locuri la buget şi 85 de locuri la taxă
        Taxa de înscriere la examenul de admitere este de 150 de lei. Susţinerea examenului de admitere se face pe 23 Iulie, ora 10:00, iar rezultatele vor fi afişate pe 27 iulie. Criteriul de departajare, dacă este nevoie, este nota obţinută la Limba Română, la examenul de bacalaureat. Programul înscrierilor este de luni până vineri, de la 9:00 la 14:00, iar sâmbătă şi duminică de la 9:00 la 12:00.

        Din anul universitar 2012 în cadrul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative au mai fost incluse şi specializările de Istorie, unde au fost alocate 15 locuri la buget şi 33 la taxă şi de Relaţii internaţionale şi studii europene cu 18 locuri la buget şi 57 la taxă. Admiterea pentru aceste specializări se face pe baza mediei de la examenul de bacalaureat.

Oana Dumitrescu
                                                 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *