La Drept mai sunt locuri disponibile

          Înscrierile la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative au început de patru zile, iar numărul celor înscrişi este mai mic decât numărul locurilor disponibile, la buget şi taxă. Până vineri 650  de candidaţi îşi depuseseră dosarul la cele cinci specializări. Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative asigură anul acesta, pentru buget şi taxă, 674 de locuri.
          Cea mai căutată specializare a fost cea de Drept, cu 283 de candidaţi în cele 4 zile de înscrieri. Numărul de locuri disponibile la această specializare este de 163 la buget şi 208 la taxă.
          Pentru  Ştiinţe Administrative au fost asigurate 37 de locuri la buget şi 43 la taxă, iar pentru Asistenţă managerială şi secretariat sunt 15 locuri la buget şi 85 la taxă. Până acum, 277 de candidaţi şi-au depus dosarul la aceste specializări.
          La cele două specializări incluse de anul acesta în cadrul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative, Istorie şi  Relaţii internaţionale şi studii europene,  90 de viitori studenţi şi-au depus dosarul.
  
  Faţă de anii precedenţi, când la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative erau mai mulţi studenţi pe un loc, anul acesta, nu au fost încă acoperite locurile disponibile. Sălile rezervate pentru depunerea dosarelor sunt o gură de aer proaspăt în contrast cu înghesuiala de pe holurile Universităţii.
Înscrierile la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative continuă până luni, la ora 14:00.
 Oana Dumitrescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *