Puțini studenți înscriși la Teologie

                                   

Înscrierile la Facultatea de Teologie au început de aproape două săptămâni. Cu toate acestea, numai 23 de studenți s-au înscris până astăzi, 17 iulie, dintre care numai 11 azi, până în orele 14.00.
Mediile de anul acesta comparativ cu cele de anul trecut sunt mai mici. Ele variază între 6 și 8 și  „doar câteva între 8 și 9”, ne-a informat Elena Venea, membră a comisiei pentru admitere. Majoritatea celor care vin să se înscrie la această facultate sunt absolvenți de seminar și „puțini sunt cei care vor să-și schimbe domeniul. Cei mai mulți știu încă de la terminarea acestuia ce vor să facă”, ne-a mai spus Elena Venea. Cele mai multe înscrieri se înregistrează dimineața, până în orele 12.00. „Mai promiseră azi doi că revin, că nu avură ceva la dosar. Așteptăm, și-a exprimat încrederea intelocutoarea noastră.
Începând cu anul acesta s-a introdus o specializare nouă în cadrul Facultății de Teologie –  Artă sacră. Înscrierile pentru această secțiune vor începe, însă, din septemebrie. Ea va pune la dispoziția viitorilor studenți 8 locuri la buget și 7 la taxă.
Înscrierile se fac la secretariatul Facultății din clădirea centrală a Universității din Craiova și continuă până pe data de 21 iulie, urmând ca între 25 și 26 iulie să aibă loc interviurile.

                                                                                                                                                                                                                                                               Lavinia Aranghel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *