VOX-URI: „Mă bucur că este fotbal în Craiova”

             

Ce părere aveţi despre cele două echipe de fotbal ale oraşului? 
Pe care dintre cele două o susţineţi?
Ionuţ Tunăreanu:
       Am o părere bună pentru că există fotbal în Craiova. Pe cele două echipe nu le cunosc prea bine, dar îmi place mai mult echipa CS Universitatea  pentru că joacă la Craiova. Atât timp cât echipa lui Mititelu nu joacă pe plan local, nu pot să mă duc la meciuri și nu pot să spun prea multe. Suporterii s-au mutat la CS pentru că orice oraș trebuie să aibă o echipă și cât timp ei vor juca pe Oblemenco, eu îi voi susține. 
Cătălin Torje:
  
         Cu FC țin. FC fiind echipa cea veche, cum se spune. Nu știu de ce au făcut-o și pe cea de-a doua, trebuia să le unifice și să facă una singură și era cel mai bine.
Cristi Nicolae:
         Simpatizez FC Craiova deoarece este o echipă mai veche și a avut rezultate întotdeauna, de când conducea Mititelu, înainte să dea faliment. Ce pot să zic, joacă un fotbal mai plăcut. Echipa Olguței este una mai nouă. Era mai bine să avem o echipă mai bună decât două mai slabe”.
Claudiu Oncică: 
        Nu simpatizez niciuna. Mă bucur că este fotbal în Craiova, ăsta este cel mai important lucru. Dar nu este corect ce se întâmplă. Mititelu ori cât de mult ar iubi el echipa asta, trebuie să renunțe la ea pentru că nu are bani s-o finanțeze. Iar FC este cea mai iubită echipă din Oltenia. Și FC Universitatea Craiova nu înseamnă numai Mitielu, ar trebui să vină alți oameni și să ducă brand-ul ăsta mai departe. CS este o echipă nou înființată și este mult de muncă să îți faci un brand și o istorie.
Alin Bălăşoiu:
     Pe CS mai mult decât pe FC  pentru că Mititelu nu prea are bani pentru echipă și nu prea merită să o dețină. Era mai bine înainte, cu o singură echipă.
Sandu Radu: 
Rău nu e cu două echipe și dacă toată lumea a avut probleme cu domnul Mititelu, mulți o iubesc pe CS și încearcă să o ajute, fiecare cu ce poate, să reușească să promoveze.
Cătălin Brebenel:
     Pe CS i-au băgat fraudulos în B, făcându-și echipă peste noapte. FC are suporteri mai mulți și mi se pare echipa mai bună și mai iubită”.
Gabriel Ureche: 
      Cred că FC este echipa fanion, care reprezintă orașul, iar CS este o echipă înființată politic. Țin cu FC deoarece are în spate tot palmaresul, iar CS este numită „Clona.
Denis ȘCHIOPU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *