Prazuca salvează vieți

Pe 3 Aprilie, șase dintre concurenții sezonului 4 Masterchef, Ciprian, Odette, Coco, Alexandra, Silviu și Petrică, au gătit în centrul Craiovei pentru echipa de fotbal „Tăcerea Craiova” și pentru trupa „No Limit”, grupări ale copiilor cu dizabilități.

Ciprian ne-a spus că acest eveniment se va derula și pe parcursul weekendului: „Astăzi am montat pentru prima dată aici, în centru, și mâine va continua strângerea de fonduri  în Centrul Multifuncțional, începând cu ora 12:00 până la 18:00 și poimâine de la 12:00 până la 15:00. Vom încerca să vindem cât mai multe Prazuca și sloganul evenimentului nostru «Inimă de oltean» este «Cumpără o prazuca și salvează un vis», iar visul este «de a fi campion»”.
Foarte mulți oameni au vrut să ofere ajutor degustând preparatele celor șase Masterchefi, dar au fost și persoane care au evitat cutia pentru ajutor pentru că nu au bani. Unii dintre ei ne-au replicat olteneşte, când le-am propus să ia bani de la prieteni: „noi nu avem prieteni, avem doar dușmani”.

Ciprian Ogarcă: „În ciuda tuturor nebuniilor pe care le avusărăm, noi astăzi făcurăm o treabă extraordinară”
În ciuda tuturor neplăcerilor și refuzurilor cei șase nu s-au lăsat descurajați continuând să-și facă treaba cu mult drag. „Vindem Prazuca, niște sandwich-uri mexicane pe care vrem să le dăm cu 10 lei, pentru a strânge cât mai mulți bani pentru ei. Colegii mei au fost de acord să vină să mă ajute cu acest eveniment. Mă bucur mult de tot că au putut să vină din Cluj, București, Buzău și  în ciuda vântului și în ciuda tuturor nebuniilor pe care le avusărăm, noi astăzi făcurăm o treabă extraordinară.” a spus Ciprian Ogarcă.
Pe lângă preparatele pregătite foștii concurenți au făcut și șorțuri cu numele lor sperând că vor reuși să strângă și mai multe fonduri.
Cu toate piedicile care le-au venit în cale, cei șase masterchefi nu s-au dat bătuți până când nu au reușit să strângă banii salvatori pentru visurile celor pentru care au muncit.
Cristina NUȚĂ

Teona ȘIMON

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *