Burse TELEKOM pentru studenţii din anul I

Studenții din anul I de studiu, la zi, la categoria buget, indiferent de profil pot intra în posesia unei burse în valoare de 11.250 ron. Compania TELEKOM Romania îi sprijină și încurajează pe cei care se află la început de drum. Programul Bursele TELEKOM, care oferă sprijin material tinerilor ambiţioşi şi talentaţi, pune la dispoziție 10 burse anuale de excelenţă la nivel de țară.
Cei interesați trebuie să susțină un concurs naţional, care se desfășoară în două etape. Prima etapă, care este şi eliminatorie, presupune completarea şi trimiterea unui formular de înscriere până la data de 10 noiembrie 2016 către Telekom Romania. Cea de-a doua etapă constă în participarea la un interviu pe 21 şi 22 noiembrie 2016, în urma căruia vor fi desemnaţi câştigătorii celor 10 burse.
Studenții din primul an de studiu sunt încântați de această oportunitate și nu stau deloc pe gânduri când vine vorba de înscrieri. Fac toate demersurile necesare pentru a fi printre câștigători. „Inițiativa companiei TELEKOM Romania este un adevărat sprijin pentru noi. Suntem la începutul studenției și orice sprijin financiar este bine venit. În felul acesta prindem mai mult curaj si studiem cu și mai mult entuziasm. Aș vrea să beneficiez de această bursă, însă din cauza concurenței și a locurilor puține, cred că va fi destul de greu. Suma oferită este una considerabilă și ne ajută să ne descurcăm. Dacă aș fi printre câștigători aș investi banii în materialele și cărțile de care am nevoie. Această bursă ar trebui să vizeze nu numai studenții din anul I, ci să se adreseze și studenților din anii mai mari”, a spus Diana Mitroi, (I, Română – Engleză, Litere).
Compania a oferit până în prezent 85 de burse. Bursa acordată de către Organizator fiecărui candidat dintre cei zece desemnaţi câştigători se va împărţi în tranşe lunare. Lunile de primire a acesteia vor fi octombrie 2016, respectiv iunie 2017. Suma se stabilește la valoarea salariului minim pe economie.

Claudia Predilă
Ștefania Băjenaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *