Donează! Fii eroul lui Mihnea Diaconu!

Mihnea Andrei Diaconu, un copilaș de doar 7 anișori, a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică cu celule T şi are nevoie de ajutorul nostru. Persoanele care vor să facă donații pentru el, pot participa duminică, 26 noiembrie, la Turneul caritabil de tenis la dublu „Dăruiește din inima ta!”, care va avea loc la Baza de tenis de câmp DistSport (fostă Cojan), între orele 9:00-20:00. Cei care doresc să se înscrie o pot face la numerele de telefon 0748.085.231 și 0767.597.161.

Din vara acestui an, băieţelul se află internat  la Institutul Clinic Fundeni București, unde face tratatament cu citostatice. El are nevoie de sânge, grupa O1 cu Rh pozitiv, pe durata tratamentului. „Dacă tratamentul nu o să ducă spre vindecare sau, măcar, spre o ameliorare a boli, o să fie nevoie de un transplant de măduvă, care se face în străinătate, iar costurile sunt peste 100.000 de euro și pentru asta strângem bani”, a spus Patricia Mladen, studentă implicată în organizarea evenimentului.

Taxa de participare pentru jucători este de 100 de lei, taxă care se donează. Spectatorii vor putea și ei să doneze în urnele special amenajate.

Pe 5 decembrie, la Facultatea de Drept, se va organiza o campanie de donare de sânge, iar pe 7 decembrie 2017, ora 19.00, la Aula Alexandru Buia (Facultatea de Agronomie) va avea loc un concert caritabil. Prețul biletului este de 40 de lei, iar banii strânși vor fi donați pentru ca băiețelul să se vindece de cumplita boală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *