Studenții de la Universitate, voluntari la meciul Romania-Suedia

Stundenții de la Universitatea din Craiova au participat ca voluntari la meciul amical de fotbal Romania-Suedia. Ei au luat parte la activități de marketing pe stadion, ticketing și direcționare a fanilor, dar și laactivități în arena fanilor.

Diana Pirciu, manager de responsabilitate socială în cadrul Federației Române de Fotbal și responsabil de voluntari consideră că „voluntarii au ocazia de a fi la firul ierbii, să fie aproape de jucători și să simtă vibrația meciului”. Ea ne-a explicat ce înseamna a fi voluntar, misiune îndeplinită de studenții craioveni: „înseamnă și distracție, acesta este ingredientul secret al echipei noastre, și pot spune că echipa din spatele echipei și-a făcut treaba”, adaugă aceasta.

 

            „Voluntarii craioveni sunt preferații mei”

 

Daniel Carciug, voluntar (Management, Universitatea Dunărea de Jos, Galați) ne spune: „voluntarii craioveni sunt preferații mei. Am crezut că după câteva ore ei vor obosi și vor pleca acasă. Nu doar că nu a fost așa, au și susținut ritmul toată ziua. Mă voi raporta la voluntari avându-i ca etalon pe ei.”

„Nu știam ce înseamnă să fii suporter al echipei de club, dar în special a unei naționale. Consider că mi-am îndeplinit sarcinile date de către coordonatori. Ar fi o onoare și o mândrie să mai particip ca voluntar și la meciurile viitoare”, spune Adrian-Cosmin Popa (Automatică, Calculatoare și Electronică, Craiova).

Voluntarii craioveni și-au desfășurat activitatea de la ora 11 până după ora 23. Au primit o masă și bilete la meci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *