Aplicații utile pentru studenți

Aplicațiile mobile au fost menite să ajute și să ușureze interacțiunea la distanță între indivizi. Cu timpul, ele și-au schimbat scopul, au răspuns nevoii de divertisment, iar în prezent sunt folosite și ca unelte alternative în realizarea unor planuri, interese și de către studenți. Iată câteva dintre aplicațiile utile unui student:

CamScanner este o aplicație prin care studentul grăbit rezolvă orice problemă legată de suportul de curs. Faci o poză cursului și o transformi în PDF cu ajutorul acestei aplicații.

FastScanner este acea aplicație prin care telefonul se transformă într-un instrument de scanare cu ajutorul camerei foto. Rezultatul este același cu cel de la un print scanner.

Google Maps este o aplicație pentru cei ce studiază în afara orașului natal. Aplicația vine cu opțiuni de selectare a transportului, dar și de localizare automată a restaurantelor, cafenelelor, benzinăriilor, bancomatelor, farmaciilor și magazinelor din zona în care te afli.

Shazam este una dintre aplicațiile cu ajutorul căreia afli în câteva secunde melodia de la Feeling Great (Radio Campus-radioul studențiilor de la UCV) sau melodia de la petrecerea din cămin.

My Script Calculator este aplicația ce vine în ajutorul studențiilor de la Informatică și nu numai. Prin ea poți ca afli rezultatul unor calcule matematice, dar și calcule cu ecuații exponențiale și funcții trigonometrice. Mai mult decât atât aplicația recunoaște scrisul de mână, ea transformă cifrele și literele în text digital.

Mobile banking este o aplicație utilă și ușor de folosit prin care poți oricând să-ți verifici contul sau să faci diverse tranzacții.

Keep este de folosit mai mult decât deobicei în sesiune. Aplicația ajută studenții să își organizeze notele și notițele cu etichete și culori.

Fie că ești student la Științe Sociale, Economie și Administrarea Afacerilor, Litere sau oricare alta, una dintre aceste aplicații îți vor fi de ajutor măcar o dată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *