Ce putem găsi în calculatorul unui student de la Automatică

Ce să folosim? Pe lângă programele esențiale folosirii unui calculator, piața de calculatoare vine cu noi programe de la o zi la alta. Câțiva dintre studenții Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică mi-au prezentat câteva dintre programele pe care le studiază la facultate.

AUTOCAD este un program util studenților. Această aplicație ajută utilizatorul să învețe încă din timpul studenției proiectarea planurilor de construcție în două dimensiuni (2D) și în trei dimensiuni (3D). Tot cu această aplicație poți proiecta și orice fel de piese: piulițe, șuruburi, piese pentru mașini și nu numai.

Cu UNITY  poți să dezvolți aplicații atât pentru mobil (Android sau Yos), cât și pentru PC (Windows, Linux)

3D MAX AUTODESK este unul dintre cele mai populare programe de grafică 3D. Aplicația este folosită în a crea animații 3D, jocuri și imagini, dar și efecte de film și previzualizare a filmelor.

Folosim MICROSOFT VISUAL STUDIO ca editor de text, prin care cei ce îl folosesc pot creea pagini web, programe software, servicii web, dar și aplicații mobile.

ADOBLE ILUSTRATOR este un editor grafic prin care se pot realiza obiecte grafice vectoriale, animații, continut web, obiecte 3D și materiale pentru tipar.

Acestea sunt doar câteva dintre programele explicate pe scurt de ei. Prezentarea programelor s-a amânat din cauza începerii cursurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *