Work&Fun la Radio Campus

                       Radio Campus Craiova este un post de radio online, iar eu și echipa studenților de la Jurnalism facem asta din plăcere. Evoluăm alături de ascultători încă de la prima emisie adică din 1 Octombrie 2013.

O „joacă serioasă” ce ne ambiționează continuu să învățăm. Susținem dreptul studenților la libera exprimare, în limita bunului simț. În ceea ce privește selecția muzicală, ne oprim la piese cât mai diversificate, de la cele catalogate drept „nemuritoare”, la piesele momentului din topuri.

Specializarea Jurnalism a Facultății de Litere desfășoară emisiunile: „Feeling Great @RC” și „De 6-n Campus”. Mobilizăm studenții pentru promovarea evenimentelor desfășurate în Universitate și asigurăm „nou-ul” direct spre urechea ta.

Ședință de redacție
Ședință de redacție

În timp, ne-au trecut pragul invitați cu realizări de la care am avut ce învăța. Oameni minunați care s-au bucurat de emisie și care au împărtășit cu noi trăiri importante din viața lor cum sunt : „No Atribute Tribute”; „Chris K” ; „7 Fix” ; „Avatar” ; „Replik” ; „Mihaela Pătran”; „Spleet”; și mulți alții. Unii dintre ei au revenit la noi cu plăcere la o poveste și ne-au alimentat totodată cu feedback.

Săptămâna aceasta începem un nou proiect. Emisiunea „Make some noise” promite un stil diferit de abordare al subiectelor. Este axată pe divertisment și are rubrici surpriză pentru toate gusturile.

Ne poți asculta:Feeling Great @RC – luni, ora 17:00-18:00

De 6-n Campus – luni, ora 18:00-19:00

Make some noise – miercuri, ora 20:00-21:00

                           Ceea ce m-a determinat să scriu acest articol nu este presiunea de idee de temă pentru facultate. Îmi doresc să împărtășesc un lucru frumos cu tine și să te îndemn la preafericitul PLAY, ce e posibil să îți facă ziua mai bună.

 

-Dacă vrei să ne ajuți cu un share la radioul online apasă aici-  

LINK CĂTRE „FEELING GREAT”

LINK CĂTRE  „DE 6’N CAMPUS”

LINK CĂTRE „MAKE SOME NOISE”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *