Idolii studenților din mediul online

Când eram mici, urmăream non-stop desenele, eram îndrăgostiți de diverse personaje, cum ne trezeam ne uitam direct la Scooby-Doo, Tom și Jerry, Hannah Montana, personaje care în ziua de azi sunt considerate demodate și banale. Ne fașcinau atât de mult și ne bucurau încât era activitatea preferată înafară de a ne juca cu prietenii afară.  Dar acum, totul s-a schimbat, a evoluat totul foarte rapid și tânăra generație, în special generația Z (cei născuți între 1997-2012) au cu totul alte activități și alt tip de idoli – vloggeri, cântăreți etc. Dar oare ce idoli au studenții și de ce ?

  1. Care este idolul tău din mediul online și cu ce se ocupă?
  2. Ce îți place cel mai mult la idolul tău?
  3. Idolul tău te motivează într-un fel?
  4. Dacă te-ai întâlni cu idolul tău în viața reală, ce i-ai spune?

Alexandra-Mădălina Gavrilă (Facultatea de Litere din Craiova, Jurnalism)

  1. Idolul meu este Cristina Ich – Influencer în mediul online (723.000 urmăritori pe instagram)
  2. Îmi place felul în care vorbește, nu se teme să spună oamenilor ce gândește chiar dacă e bine sau rău. Îmi place că nu e încerzută, deși are cu ce, e simplă și dă cele mai bune sfaturi. Cei care o urmăresc au cu siguranță ce învăța de la ea. Știe cum să îți ofere încrederea în tine de care ai nevoie.
  3. Da, mă face să lupt pentru ceea ce îmi doresc și să ignor gurile rele.
  4. Aș ține să îi mulțumesc ca în ea am găsit un model de urmat prin felul ei de a fi și prin puterea ei de a depăși orice problema. I-aș spune să nu se oprească din ceea ce face pentru că multă lume ar trebui să îi urmeze stilul de viața și mai ales sfaturile.

VasileAlexandruTofan (Global Banking School, UK)

  1. Idolul meu esteWarren Buffett – Om de afaceri, investitor, filantrop.
  2. Warren nu depășește alți investitori pentru că calculează mai bine cotele. Un obicei al lui Warren pe care îl admir este acela că își ține programul liber de întâlniri. Se pricepe să spună NU lucrurilor. Știe ce îi place să facă și ceea ce face, face incredibil de bine.
  3. Felul în care operează el ca persoană și libertatea care le-o oferă angajaților mă face să vreau să fiu și eu un investitor și într-o zi poate chiar angajatul lui.
  4. Sunt o persoanădirectă, probabili-aș cere un joc la companialui.

Bogdan Gheorghe (Facultatea de Litere din Craiova, Jurnalism).

  1. Idolul meu este Cristiano Ronaldo. Acesta este jucător profesionist de fotbal. (220.000.000 de urmăritori pe instagram)
  2. Cel mai mult îmi place modul lui de joc și ambiția de care dă dovadă.
  3. Pot spune că da. Mă motivează în a nu renunța la ce mi-am propus și că prin multă muncă și devotament poți să reușești ceea ce îți propui.
  4. L-aș ruga să-mi dea un autograf și dacă vrea să facem o poza împreună.

Albert Godeanu (Departamentul de arte, secția Cinematografie).

  1. Idolul meu este Peter McKinnon și este fotograf/videograf.
  2. Este un om pozitiv și nu refuză nici măcar o provocare.
  3. Da. Prin intermediul lui am învățat cum să realizez o imagine simplă dar de calitate în orice situație, deci pot spune că este o sursă motivațională pentru ceea ce creez.
  4. Că îi sunt recunoscător pentru ce m-a învățat în mod indirect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *