Înghesuială pe holurile Facultății de Medicină

             Înscrierile la Facultatea de Medicină au început de trei zile şi până acum sunt 290 de candidați. La Medicină Dentară sunt 60 de dosare, pentru programul de studiu de Tehnică Dentară sunt deja 25, iar la Farmacie sunt 70 de absolvenți înscriși. 
            Până acum, holurile facultății au fost pline de viitori studenți care s-au înscris la facultatea mult dorită. Mulți sunt optimiști că o să își găsească un job în țară după terminarea studiilor. Așa este cazul Dianei P. care este convinsă că după facultate o să fie și pentru ea un loc de muncă. Sunt și tineri sunt hotărâți să plece în străinătate pentru a profesa, imediat după finalizarea studiilor.
            Mai sunt cei care vor să plece, dar parcă dorul de casă îi împiedică: „aș vrea să plec, dar mi-e greu”, a spus Cătălina M. În mod evident, până la terminarea facultăţii, candidaţii se gândesc să prindă mai întâi un loc subvenţionat de stat: „îmi doresc să intru la buget, eu sper!, a declarat Roxana V.  Cei care vor să se înscrie, mai au timp până pe 23 iulie, între orele 09:30-14:00. 

Claudia Pătraşcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *