Ce faci când adversara are rochie ca a ta

   

   După ce ai stat ore în șir în fața oglinzii și te-ai străduit ca ținuta să-ți vină perfect, când ajungi la petrecere, îți dai seama că mai este încă o persoană care are rochie la fel ca a ta. Același model. Aceeași culoare. Iar dacă cea care are rochie identică cu a ta este și persoana pe care o consideri cu adevărat enervantă, este clar: seara pare întru-totul compromisă. Ce rămâne de făcut? Să pleci îmbufnată acasă sau să faci o criză de nervi? Nu este deloc o soluție.

   În primul rând, nu-i arăta adversarei care are rochie la fel ca a ta, faptul că te deranjează această întâmplare neplăcută. Dacă nici ea nu te agreează, nu va face altceva decât să se bucure văzându-te cum fierbi. Ba mai mult, încearcă să-i zâmbești. Dacă nu poți și nu poți, cel mai bine ar fi să încerci să o ignori.

   Dacă tu și cealaltă aveți aspecte fizice diferite, va ieși mult mai mult în evidență faptul că rochiile sunt la fel, iar cei din jur nu vor înceta să vă compare. Ține minte că cel mai mult contează cum este purtat un articol vestimentar și nu doar articolul în sine.

   Dacă ai posibilitatea să afli din timp că mai este încă o persoană care are rochie ca a ta, dar nu ai bani sau timp să cauți altceva de purtat la marele eveniment, îți recomandăm să mizezi pe accesorii care să-ți pună în evidență look-ul. Este bine cunoscut faptul că accesoriile pot să schimbe modul în care este percepută o ținută. Dacă nu e vorba de o rochie lungă, până în pământ, încearcă să alegi perechea de pantofi cea mai sclipitoare de pe raft.

Claudia PREDILĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *