Baluri, festivaluri, concursuri…

…toate se desfăşoară an de an în Casa Studenţilor

Fie că că sunt destinate elevului sau studentului, Dorin Mărgărit, directorul Casei Studenţilor, susţine cu mare drag orice activitate de acest gen. L-am găsit în biroul său, de la ultimul etaj. O încăpere decorată destul de simplu: o canapea, un fotoliu verde închis şi o măsuţă de sticlă între ele. Biroul are în spate un raft plin de felicitari primite cu ocazia Paştelui, diplome şi trofee obţinute de Casa Studenţilor pentru activităţile organizate.

Andreea Drăgoianu, AndreeaBorocea: Spuneţi-ne două activităţi care au dat renume Casei Studenţilor.
Dorin Mărgărit: Cea mai importantă activitate este organizarea Festivalului Rock, Jazz, Folk. Anul trecut am început să îl reorganizăm după o pauză de foarte mulţi ani şi a fost un mare
succes. A doua activitate importantă este organizarea Balurilor Studenţeşti, în colaborare cu organizaţiile studenteşti.

A.D.: Ce anume v-a determinat să investiţi în revista CSinfo?
D.M.: A fost un foarte mare pariu al nostru, dar cel mai mult a contat faptul că voi (studentii de la Jurnalism) v-aţi implicat în acest proiect. Am început anul trecut cu o foaie studenţească apărută în timpul balurilor. A fost primită destul de bine, dovadă că anul acesta foaia s-a transformat într-o revista.

A.D.: Ce aşteptări aveţi de la studenţii implicaţi în acest proiect?
D.M.: Aceleaşi aşteptări pe care le am de la toţi studenţii craioveni: să aprecieze activităţile organizate de Casa Studenţilor şi să înţeleagă că scopul nostru este acela de a le crea posibilitatea de a se manifesta, fiecare pe domeniul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *