Bine ne-am găsit!

de Iulia Lăcriceanu

CSinfo a revenit. Sau mai degrabă a apărut, pentru că seria „foilor studenţeşti” în şase numere a cuprins ediţii pilot destinate exclusiv balurilor organizate de Casa de Cultură a Studenţilor (CCS). Isprava, cu mai mult sau mai puţin succes, ne-a determinat pe NOI (actuala echipă redacţională CSinfo) să continuăm ideea şi să o adaptăm necesităţii preaiubitului nostru centru universitar de a avea o revistă dedicată în întregime studenţilor.

Casa de Cultură a Studenţilor ne susţine în continuare cu încredere, deci îi suntem profund recunoscători. Ideea revistei a fost considerată promiţătoare, întrucât am obţinut sprijin, ba chiar şi un sediu de redacţie. Mulţumim! Craiova ne stă la dispoziţie cu subiecte despre care vom scrie şi cu tineri dornici să fie informaţi. Mulţumim şi vouă! Responsabilitatea este destul de mare, date fiind variile convingeri care ne înconjoară. Multe guri îşi vor da cu părerea în ceea ce priveşte pregătirea şi experienţa noastră.

Ei bine, pentru aceste meliţe avem un răspuns prompt: bucuraţi-vă că ne citiţi! Zece-cincisprezece oameni, multe foi, trei aparate foto care blitzăie continuu şi neuroni puşi la încercare. Pahare, scrumiere, idei, gălăgie, covrigi. Unii i-ar spune brainstorming. PR-ii ne fac instructajul. Prima noastră şedinţă. Acceptăm sugestii, propuneri, laude (pentru acestea vă mulţumim cel mai mult), dar şi obiecţii (ele vor fi întotdeauna cele mai numeroase). Bine ne-am găsit în paginile primului număr al REVISTEI CSinfo!

One Comment on “Bine ne-am găsit!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *