O vară eco la Craiova

de Mădălina Şerban

În perioada 1 iulie-1 septembrie, AIESEC Craiova organizează a VIII-a ediţie a proiectului Learn to change the Future. Acesta se adresează tinerilor studenţi şi liceeni, care doresc să participe la o iniţiativă de amploare, un proiect ecologic de responsabilizare în ceea ce priveşte protejarea mediului înconjurător.

Proiectul este finanţat de Comisia Europeană prin programul Tineret în Acţiune. Coordonatorul proiectului în acest an este Adriana Bălan, care se ocupă de  promovare şi obţinerea de parteneriate, alături de alţi zece membri. În cadrul proiectului vor participa 15 stagiari din nouă ţări: Letonia, Estonia, Grecia, Polonia, Ucraina, Egipt, Iran, Brazilia şi Olanda.
În momentul de faţă, avem 60 de participanţi înscrişi, din șase licee și colegii craiovene”, a spus Anca Mic, PR AIESEC.
Una dintre cele mai spectaculoase activităţi va fi în colaborare cu Fundaţia AER (Acţiunea Ecologică Română), pentru a celebra Ziua Mediului şi a Ecologiei, la care vor participa cei 60 de elevi înscrişi până în acest moment.
     „Programul mai include activităţi în aer liber, un picnic cu mâncare sănătoasă şi exerciţii fizice, un tur al Craiovei pe biciclete şi role, ecologizarea Teatrului de Vară din Parcul Nicolae Romanescu şi Living Library,  o activitate în cadrul căreia stagiarii străini vor povesti experienţa lor AIESEC, vor vorbi despre probleme de ecologie din ţările lor“, a spus Adriana Bălan, coordonatorul proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *