Integralist și câștigi

Asociația Studenților Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor (ASFEAA) vine în ajutorul colegilor din anul I cu un proiect intitulat „Integralist”.

În cadrul proiectului au fost organizate două workshop-uri: Contabilitate financiară (26 mai) cu prof. Cristian Drăgan și Statistică (27 mai) cu prof. Florentina-Mihaela Apipie. Înscrierile s-au făcut prin completarea unui formular online. Studenții din ASFEAA garantează că „participanții la proiect vor avea o sesiune lipsită de griji”.

În ce constă și cum se desfășoară am întrebat-o pe Zinaida Nistor, din Republica Moldova,  care a ales să studieze Economia comerțului, turismului și serviciilor la Universitatea din Craiova și care ne-a povestit despre workshop-ul de la contabilitate. „M-am simțit într-un mediu familial. Legătura care s-a creat între noi și profesor a fost una inedită. Pentru mine a fost destul de greu din cauză că nu este una dintre materiile mele preferate, însă felul în care profesorul a făcut legătura între contabilitate și viața de zi cu zi și exemplele pe care ni le-a dat m-au făcut să înțeleg mult mai bine și să am încredere că voi lua examenul cu notă mare, ceea ce n-aș fi sperat.”.

Încă un avantaj, care îi atrage și îi motivează pe boboci, a celei de a doua sesiune de Integralist de anul acesta este că a venit la pachet cu o mare surpriză.

Primele 30 de persoane care vor obține cele mai mari note la examenele de contabilitate și statistică vor câștiga: un pachet de 100 de bile la Paintball GID Arena (o destinație ideală pentru aventura în aer liber) pentru primele 10 locuri și pentru celelalte 20 un voucher de 30% reducere la Flux Arena, voucher care se aplică pentru toate activitățile sportive ale bazei (tenis, fotbal, volei, padel, padbol, tenis de picior).

Bianca-Georgiana Pîrjol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *