Concert Casa de Conspiraţii – în imagini.

TEXT: Raluca Săcuianu
FOTO: Tania Gandrabur

Casa de Conspiraţii a lansat aseară primul său album, numit „Ultimul tău drum”. Concertul a început la ora 23.00, iar în deschidere au cântat trupele Anvangarda şi Tonaj. Băieţii de la Casa de Conspiraţii au fredonat primele versuri din piesa: „Oare cine”, în aplauzele tinerilor prezenţi în număr mare.
Programul muzical a cuprins cele 10 piese de pe album, dar şi alte 3 melodii cântate la final, despre care băieţii au spus: „Sunt piese mai vechi, dragi nouă”. În ritm de hip-hop, Casa de Conspiraţii şi-a exprimat nemulţumirea faţă de societatea actuală şi faţă de ignoranţa oamenilor. Chiar piesa ce dă numele albumului: „Ultimul tău drum” vorbeşte despre ţara în care trăim. Şi versuri de dragoste s-au auzit aseară. Este vorba despre piesa „Aş vrea”, un solo cântat de Koleroo.
Printre piese şi fredonări ale publicului, cei prezenţi i-au cântat de două ori „La mulţi ani” lui Sinistratu, pentru cei 24 de ani pe care i-a împlinit.
Concertul s-a încheiat cu mâini în aer şi cu piesa „E rândul tău”, cântată a capella. Koleroo şi Sinistratuau promis un nou concert celor aflaţi aseară în No Limit Pub Craiova.
În următorul număr CSinfo – numărul 5 – veţi afla întreaga poveste a label-ului Casa de Conspiraţii, munca din spatele albumului de debut, dar şi planurile de viitor ale trupei.

Concertul în imagini îl puteţi vedea în galeria de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *