Înscrierile s-au oprit pentru FEFS

                   Facultatea de Educație Fizică și Sport, în perioada 16-22 iulie, a înregistrat 144 de înscrieri.
            Anul acesta Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS) a totalizat 75 de înscrieri pentru specializare Kinetoterapie și Motricitate Specială și 69 pentru Educaţie Fizică și Sportivă, iar anul trecut pentru cele două specializări s-au înscris, în total,  147 de candidați, cu trei înscrieri mai mult față de 2012. Înscrierile pentru FEFS se fac pe bază de dosar, însă, participanții trebuie să susțină niște probe de evaluare a capacității motrice (gimnastică, atletism și un test la o disciplină sportivă – care cuprinde o disciplină sportivă la alegere dintre: baschet, volei, handbal, fotbal, tenis de masă, sporturi de luptă – arte marțiale, lupte – și scrimă).
            Față de anul trecut, acum FEFS a trebuit să facă înscrierile separat, adică studenții nu au mai putut să opteze pentru cele două specializări, ci doar pentru una dintre ele, a precizat Maria Cojocaru, secretarul comisiei de admitere. Totodată, înscrierile pentru locurile neocupate din toamnă, nu se mai fac numai pe baza dosarului, cum se făceau până acum, ci se susțin și probele de evaluare a capacității motrice.
            FEFS a asigurat 75 de locuri la buget, dintre care 47 pentru Educatie Fizică și Sportivă, iar cinci locuri sunt pentru sportivii de performanță și 28 pentru Kinetoterapie și Motricitate Specială.

Camelia Zeveleanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *