Ziua II. Aglomerat la Matematică și Informatică

A doua zi de înscriere la Matematică și Intormatică a fost aglomerată. Până acum 46 de posibili viitori studenți s-au înscris la cele două specializări. Ieri, 17.07.2012, 22 de foști elevi şi-au depus dosarul la informatică şi numai cinci la matematică.
9,49 este cea mai mare medie de până acum, iar media cea mai mica este 6,43. La Departamentul de Informatică în sesiunea de anul trecut ultima medie de admitere la buget a fost 5,59, iar în sesiunea din toamnă, 7,68. La Departamentul de Matematică, pentru locurile subvenționate de stat diferenţa dintre ultima medie a sesiunii din iulie și cea din septembrie a fost de 0,91 puncte. De la 6,06 în iulie, în septembrie media a urcat la 6,97.
Cei mai mulți vin din pasiune. Nu ne-a fost greu să găsim pe cineva care să ne mărturisească acest lucru: „M-am înscris la informatică pentru că îmi place programarea. Am 9,89 media la bacalaureat și cred că am toate șansele să ocup un loc la buget. Nu am de gând să mă înscriu la altă facultate” a declarat Hoțu Alina,absolventă a Liceului „Nicolae Titulescu” din Craiova.
                                                                                                                                            Claudiu Voicilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *