Reducere în stil studenţesc



Studenţii români au un aliat puternic pentru a rezolva problemele legate de traiul zilnic: legitimaţia de student. În biblioteci, muzee, cinematografe, baruri, săli de sport, studenţii au parte de un tratament special şi beneficiază de reduceri chiar şi de 50%  la preţurile biletelor, băuturilor şi abonamentelor.


Studenţii pot călători cu bani puţini, cu trenul, dar şi cu celelalte mijloace de transport, datorită cupoanelor de reducere pentru călătorii, pe care le primesc odată cu legitimaţiile de student: ,, Eu locuiesc în Comuna Amărăşti şi reducerea la biletele de autocar mă ajută să scutesc bani şi să îi folosesc pentru altceva. Eu merg des şi la Bucureşti pentru meditaţii, deci este grozav că pot să ajung cu 15 lei în capitală”, a spus Arlette Firan (Conservator, I).

Din punct de vedere medical, un student român primeşte reducere doar dacă se tratează în mediul privat, unde are ocazia să beneficieze de un program de reducere: ,,Pentru studenţi şi elevi sunt gratuite doar consultaţiile la medicul de familie şi reţetele doar pentru anumite medicamente”, a spus Lacusta Damaianthy, medic de familie.

Preocupările studenţilor pentru modă şi frumuseţe sunt încurajate de ofertele din mall-uri şi de pe site-urile de haine şi accesorii, dar şi din sălile de sport. În magazinele de haine din mall, preţul unui tricou este scăzut cu 20% pentru studenţii care îşi prezintă legitimaţia care arată că frecventează cursurile unei facultăţi.

Abonamentul pe o lună la o sală de sport din Craiova costă 80 de lei, iar dacă eşti student, preţul acestuia scade la 60 de lei. Anumite site-uri pentru studenţi asigură livrarea gratuită a produselor comandate.
Andrada Aryna BRESNICEANU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *