Mai o carte, mai un cântăreț, mai un film


Siberia Dus-Întors (Editura Meteor Press, 2014, București)                                                                  Autor:  Levon Harutiunian                                                                                                             

În această carte este vorba de dramele comunismului din secolol XX şi ne sunt descrise memoriile unui armean care a supraviețuit deportării în Siberia. Între 1945 și 1956, eroul nostru a trecut prin momente inimaginabile în lagărele sovietice. Levon Harutiunian descrie atmosfera care domnea în România ocupată. „Rusul punea imediat mâna pe revolver. Peste tot domnea nesiguranţa. Dispăreau oamenii ca şi cum i-ar fi înghiţit pământul”. Din mărturia sa, este destul de neclar de ce a fost arestat. Sigur este că a fost turnat de un informator sovietic din rândul comunităţii armene din Bucureşti.


Banks 
Jillian Rose Banks este o cântareță și scriitoare de melodii americană de 27 de ani din Los Angeles, California. Și-a început cariera în februarie 2013, când primul ei single oficial „Before I Ever Met You” a fost realizat. Billboard a denumit-o o scriitoare magnetică cu melodii de care devii obsedat. A fost într-un turneu mondial cu The Weeknd și a fost nominalizată pentru premiul Sound 2014 de BBC și pentru MTV Brand New Nominee în același an.

Pitch Perfect 2 (Tonul Perfect 2)
Gen:Comedie,Musical
Cu: Katey SagalHailee SteinfeldBrittany Snow, Anna KendrickAnna Camp 
Studentele din Barden Bellas participă la o nouă competiție internațională cu speranța că vor aduce trofeul și în America. Acestea formează un grup muzical de tip „acappella” și ne încântă cu noile lor cântece. Nu ducem lipsă nici în al doilea film de situațiile jenante și în același timp amuzante.  


Catrinel STOIAN


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *