Halloween la UCV

    De 3 ani în prejma Halloween-ului în holul central la Universității din Craiova se organizează „Expo Halloween” de către studenții și cadrele didactice de la Facultatea de Horticultură.

   Vineri 30 octombrie, dovleci, vrăjitoare, scheleți, dar și aranjamente florale specifice toamnei au putut fi admirate și achiziționate de vizitatori. În plus, vizitatorii au avut parte și de o scenografie specială, din care nu au lipsit personaje macabre, muzica, mașinile de fum și decorurile speciale.
   
   Pentru Ruxandra Băluță (Peisagistică, anul III) Halloween-ul înseamnă costume interesante prin care poate deveni cine vrea ea doar pentru o seară.
Studenta s-a implicat în crearea decorațiunilor pentru că îi place să deseneze și să facă ornamente, chiar dacă lucrează pentru un singur obiect o oră. În două săptămâni de muncă intensă studenții au realizat toate decorațiunile, care de care mai înfricoșătoare.
   Sunt păreri pro și contra. „Este interesant și frumos organizat, mai ales că este făcut de studenți, pentu studenți. Nu îmi plac oamenii care desconsideră Halloween-ul, îmi place să îl sărbătoresc și în weekend-ul acesta mă costumez în Dracula” a spus Adi Adam (22 ani).  
Pentru Emilian Călina (Litere, anul III) „este distractiv, cu toate că sunt sigur că această sărbătoare este o mare afacere organizațională.”
La „Expo Halloween” nu s-a ținut cont de vârstă. A participat toată lumea, de la copii până la bătrâni şi toți au fost uimiți de magia decoraţiunilor şi de costumele organizatorilor.
Catrinel STOIAN
Cristina NUȚĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *