„Fusei aici, făcui asta!”

    Studentul craiovean adoră să scrie pe pereții din Universitate, astfel încât fiecare sală are câte o poveste de citit.

Ultima renovare care s-a făcut a șters dovezile generațiilor anterioare, dar au apărut altele. Cea care îl caracterizează pe studentul Universității din Craiova este „Fusei aici, făcui asta!”.

Cândva, cineva, care a rămas anonim a vrut să le atragă atenția și a scris cu majuscule:„NU MAI SCRIEȚI PE PEREȚI!!!”. Asta nu a funcționat, iar la câțiva centrimetri mai jos au apărut și mesajele de „hate”:„DISPARI  MĂ!!!”.

 

 

 

 Unii scriu cursurile, de cele mai multe ori în franceză, alții vor doar să lase scrijelit un nume, dar cele mai frumoase sunt declarațiile de dragoste: „BUNĂ DIMINEAȚA TE IUBESC, ZI DE ZI DE TINE MĂ ÎNDRĂGOSTESC”.

 

 

Când ești atent găsești mesaje de încurajare și multe abrevieri. Spre exemplu: „B.A.P” – Best. Absolute. Perfect; „H.U.G.S” – Helping Us Grow Spiritually; „ATITUDINEA ESTE TOTUL”; „FELICITĂRI” sau „Let it snow”; „ În această bancă m-am luptat cu examenul și am birut!”; „The Last Exam”; chiar lângă bucăți din cursuri.

 

 

 

 

 

 

Azi, pereții au devenit un mijloc prin care aflăm gândurile studenților: „Keep calm and be classy”; „Timp rămas 5 zile, 20 ore, 22 minute, 24, 23, 22… s-a terminat”; „ AICI AM PIERDUT PREA MULT TIMP PREȚIOS”; „ Mă pliiiiiiiiiiictisesc!!! Un pistol de aș avea…” sau „Doi în una, Și-a plecat nebuna”.

 

 

 

 

Mesajele au rămas și pot fi găsite în săli – la cm-uri, c-uri și sala 271.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *