„Muncesc să devin cea mai bună variantă a mea!”

Asociez inspirația cu o stare de spirit. Atunci descoperi părți din tine necunoscute sau poate, atunci când crezi că ești pierdut și totul merge pe dos, ca prin magie te regăsești într-un moment de inspirație și știi cu exactitate cine ești.

Un miros puternic de cafea te poate face să scoți la iveală cele mai adânci pasiuni ale tale, o carte ce te-a marcat îți poate fi inspirație, cântecul păsărelelor dintr-o dimineață de primăvară îți poate oferi libertatea.

O pictură, o floare, un cântec.

Dacă te-aș întreba pe tine ce te inspiră, ce ai răspunde?

Zece studenți cu aspirații diferite și speciale au știut exact ceea ce îi face să iubească viața. Răspunsurile lor au fost cu adevărat inspiraționale.

Mihai (Facultatea de Ştiinţe, mate-info) ne spune că pe el îl inspiră tot ce a fost și ceea ce intuiește ca va fi. „Mă inspiră oamenii și lucrurile lor neexplicite, neînțelese!”.

Radu (Facultatea de Educaţie Fizică și Sport) este foarte sigur pe el şi luptător. „Mă inspiră oamenii de succes. Muncesc să devin cea mai bună variantă a mea! “

Roxana (Medicina Generală) nu face niciun pas înapoi. Ne mărturisește că inspirația ei vine din împlinirea profesională. „Ador momentul în care mă trezesc dimineața și mă gândesc că sunt cât mai aproape de visul meu!”.

Facultatea de Drept ne-o aduce pe Cătălina care spune cu toată uşurinţa că inspirația ei este mereu liniştea. „Atunci mă regăsesc pe mine, mă aud pe mine și mă complac cu tot ceea ce fac.”

Roberta (Universitatea „Aurel Vlaicu”, Arad) ne mărturisește că de-a lungul copilăriei sale inspirația ei a provenit de la credința și iubirea ardelenilor. „În familia mea, de mică mi s-a imprimat în minte și în suflet iubirea față de semenii mei! Mă inspiră iubirea venită din adâncul sufletului!”.

Roxana (Departamentul de Arte al Universității din Craiova) spune că inspirația ei rezonează cu tot ceea ce provine din natură, din tot ce este viu. „Iubesc zilele călduroase și în special diminețile cu soare. Atunci mă simt cea mai productivă pe partea de teatru!”.

Irina (Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj) ne spune că pe ea o inspiră cerul: „Un apus colorat mă inspiră să pictez, să dansez; un cer posomorât mă inspiră să învăț.”

Raluca (Facultatea de Științe, Geografia turismului) ne spune că este profund inspirată de lună şi de oamenii buni. „Mă fac să-mi doresc să fiu și eu la rândul meu un om mai bun!”.

Andrada (Jurnalism, UCV) este convinsă că muzica va rămâne inspirația ei pe vecie. „Mă simt foarte fericită, împlinită și în lumea mea. Atunci când sunt pe scenă simt cea mai mare bucurie”.

Marina (Comunicare și Relații Publice, UCV) spune că zilele însorite sunt inspirația ei. „Iubesc razele soarelui și modul în care acestea fac totul să arate mult mai frumos!”.

Aceștia au fost studenții care ne-au împărtășit o mică parte din ceea ce înseamnă a fi om, a trăi si a găsi placere în tot ceea ce ne înconjoară. Inspirația pornește din tot ceea ce este în jur, apoi se revarsă în noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *