Balul Dezbrăcat

Balul Balurilor, ediția 2012, a fost înca un eveniment din seria de anul acesta a Casei de Cultură a Studenților. La bal, prezentator a fost Dezbrăcatu’ (Codruț Kegheş), vedeta „Cronicii Cârcotașilor”. Surpriza muzicală a reprezentat-o Anda Adam, ale cărei melodii i-au pus în mișcare și pe cei de la balcon.
Concursurile au mai animat prezenţa scăzută a studenţilor. Printre premiile oferite se numără: vouchere de la anumite saloane de înfrumuseţare, articole cosmetice, dar și premii „fictive” în valoare de 10.000 de euro, oferite de Cătălin Dezbrăcatu’, pentru anumite favoruri ale publicului.

Probele concursului de Miss au fost aceleași ca și până acum. Elementul surpriză a constat în proba de cultură generală, probă la care toate concurentele au arătat că au deschis, fiecare, cel puțin o dată, un manual de fizică, română, biologie sau chimie.
Printre invitații Casei de Cultură au fost și cei de la „No Antidote”. Piesele lor i-au încântat pe participanţi, asta şi datorită spontaneităţii lui Nico, solista trupei. Pe scenă și-a mai făcut aparația încă o voce apreciată de public: Liuba, o cântăreață din Chişinău.
de Mario ALEXANDRU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *