Studenţi mulţi, locuri puţine la buget

             Ieri, 18 iulie, la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor (FEAA), din cadrul Universităţii din Craiova, s-au înscris peste 135 de viitori studenţi.
             A doua zi de înscrieri pentru Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor a debutat cu un flux continuu de tineri. Astfel că, locurile se limitează pe zi ce trece – „locurile pentru buget aproape nu mai există” a precizat Radu Bălună, secretarul comisiei de admitere a FEAA, însă, se estimează în jur de 800 de viitori studenţi pentru buget şi taxă.
          Unii studenţi au ales această facultate datorită promovării unui liceu cu profil real, cum este şi cazul Ştefaniei Giurea care doreşte să urmeze specilizarea Contabilitate şi Informatică, cu o medie de 6,60, iar alţii, pentru că le place matematica – „mi-a plăcut matematica în liceu şi vreau să fac în continuare” a spus Denisa Dobriceanu.
            Până acum s-au înscris peste 328 de absolvenţi de liceu pentru învăţământul la zi şi 26 pentru învăţământul la distanţă. Iar extremele celor două zile au fost 9,80 şi 6,03. Admiterea la FEAA se face pe bază de dosar, unde contează 100% media de bacalaureat, iar în cazul departajării se vor lua în calcul notele materiilor de la bacalaureat.
Camelia Zeveleanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *