Implică-te în voluntariat să dobândeşti experienţă!

          Până pe 18 octombrie au loc înscrierile în proiectul „Voluntar azi, antreprenor mâine!”, iar pe 20 octombrie se afişează lista cu persoanele selectate.
Proiectul presupune câteva cursuri de specialitate în domeniul afacerilor timp de o lună.
Până acum s-au înscris peste 500 de studenţi de la diferite specializări. Aceştia au depus la sediul organizaţiei sau pe mail CV-ul, o scrisoare de motivaţie şi formularul de înscriere, iar pe baza verificării acestora se selectează 100 de persoane. Cursurile se ţin în timpul săptămânii la Facultatea de Mecanică.
          Traineri asiguraţi de Universitatea din Craiova şi de Convenţia Organizaţiilor Studenţeşti, care au trecut prin cursuri de formare, îi învaţă pe tineri cum să dobândească abilităţi de comunicare, persuasiune şi competenţe antreprenoriale.

            Aşteptările acestora de la studenţi sunt să înveţe să dezvolte un business, să cultive independenţa, să genereze parteneriate şi să se dezvolte profesional.
Grupul format din cei 100 de studenţi va trece printr-o serie de selecţii. Primii 20 care se afirmă vor primi gratuit o excursie la munte unde vor pune în practică ceea ce au învăţat la cursuri.
          La terminarea cursurilor studenţii vor primi un certificat de participare cu ştampila Universităţii din Craiova şi a Convenţiei Organizaţiilor Studenţeşti .
Aura ȘERBĂNICĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *