Moise Guran vine la studenții craioveni

Jurnalistul Moise Guran va sta de vorbă cu studenții Universității din Craiova, în Aula Magna a Facultății de Drept, sâmbătă, 24 mai, în intervalul 11:00-13:00.

Evenimentul, numit de organizatori „La o cafea cu Moise Guran între noi, oltenii”, va consta într-o discuție despre economie, societate și viitorul studenților. Întâlnirea este organizată de Ford, cu ocazia lansării programului de conducere defensivă „Ford driving skills for life”.

Toți studenții doritori sunt invitați să participe mâine la discuția deschisă, prietenoasă cu jurnalistul mehedințean. Curioșii sunt invitați să pună cât mai multe întrebări. Intrarea este liberă.

Moise Guran este jurnalist pe domeniul Economic cu o experiență de aproape două decenii. Din ’99 lucrează în televiziune. Momentan este realizatorul emisiunii „Biziday” și autor al blogului cu același nume. 

În paralel, prezintă două programe radio: pastila economică „Biziday” și „România în direct”. Prin acestea, își propune să explice fenomene sociale, economice și politice pe înțelesul tuturor.

Nicușor GAVRILĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *